Mooie ervaringen en goede verhalen...

Passende training
Het format van deze training past ook heel goed bij mij. Behapbare stapjes. Haalbaar. Resultaat.
Tevreden klant Family Organizer Nynke
Nynke - mama van 3

Voorbeeld

Ik wordt hier ZO blij van - dankjewel dat je een inspiratiebron wilt zijn, Arienke!
Tevreden klant Family Organizer Esther
Esther - mama van 5
Tevreden klant Family Organizer Carmen
Het is de eerste keer in een hele poos dat ik weer de positieve energie ervaar van de Family Organizer, yes!!! Ik ben zo dankbaar. Ik had duidelijk even een grote dip na de vakantie en vond het lastig om alles weer op te pakken. Maar stilletjes aan gaat het de goede kant op. Dankjewel voor de liefdevolle aanmoedigingen
Carmen - mama van 2
Methodes die werken

Het mooie van de programma’s van de Family Organizer is dat het realistisch is. Voor een perfectionist als ik is het wel een sprong in het diepe om de aangereikte principes op te volgen, omdat het soms om een geheel andere manier van denken vraagt.


Als je de sprong waagt, merk je al snel dat de methodes een stuk beter werken dan allerlei onhaalbare zelfbedachte plannen, omdat je het vol kan houden. En dat geeft ruimte!”

Tevreden klant Family Organizer Femke
Femke - mama van 2

Geen schone schijn

Herken je dat? Dat het lijkt alsof het bij anderen thuis altijd zo netjes en opgeruimd is, en het bij jou thuis een enorme troep.. dat je soms niet eens blij kan zijn met onaangekondigd bezoek omdat het net helemaal ontploft is en je geen tijd meer hebt om alles in de kast te proppen?


Wat ik zo fijn vond aan de Family Organizer is dat het zo heerlijk echt was. Niet de mooie buitenkant, maar een heerlijk eerlijk beeld van de binnenkant. Van kasten die net als bij mij volgepropt waren, ik was niet de enige 🙂


Debora - mama van 4
Tevreden klant Family Organizer Inge
Jouw kernkwaliteit is je positieve instelling en die komt helemaal terug in de Family Organizer. Je zoekt altijd naar het positieve in een negatieve situatie, een werkbare oplossing voor een situatie die wellicht helemaal onwerkbaar lijkt.
Je hebt een talent om mensen zich zo waardevol te laten voelen!
Inge - mama van 5
Samen met de kids!

ik merk dat hoe méér mijn kids gewoon meehelpen in huis hoeveel mínder gepiep en protest. En hoeveel fijner ze spelen en zich minder vervelen. Dat had ik nooit durven dromen.

Tevreden klant Family Organizer Eli
Eli - mama van 3

Inspiratie voor 't leven

Arienke, je hebt een gave om mensen te inspireren! Dat komt door je kwetsbaarheid, authenticiteit en creatieve ideeën, niet meegaan met de massa, en dat ook op een pure manier delen met anderen. 

Tevreden klant Family Organizer Marieke
Marieke - mama van 3
Concrete tips

Wat ongelooflijk veel goeie tips en ideeen. Zo concreet, heel erg fijn. En bijna bij elk idee een foto, zodat ze in mijn hoofd ook mooi blijven hangen, top. 

Tevreden klant Family Organizer Susanne
Susanne - mama van 3

Het blijft netjes!

Het 10-minutenrondje is zo'n geweldige tool om al die focusplekjes ook weer netjes te houden, top!

Tevreden klant Family Organizer Mathilde
Mathilde - mama van 3

Heerlijke community

ik ben dol op de community, heerlijk alle tips te lezen en te merken wat werkt bij anderen! dank

Tevreden klant Family Organizer Simone
Simone - mama van 4
Goed bezig!

Hieraan meedoen geeft zo'n inzicht in hoe je dingen doet, het helpt me echt! En.... het werpt z'n vruchten af: mijn zus riep vol verwondering van de week uit 'wat ben jij toch goed bezig de laatste tijd, komt dat door die Family Organizer training?'

Tevreden klant Family Organizer Mineke
Mineke - mama van 4

Sta jij straks ook op deze pagina?

De training Organize your Family Life levert resultaten voor elk gezin!