Ontspannen gezin in het bos

Arienke Lok

online & offline professional organizer voor het chaotische gezinsleven

In 2017 heeft Arienke de Family Organizer opgericht om jouw gezin te helpen organiseren, structureren en opruimen. Dit doet ze door haar beste routines en ideeën te delen in het programma Organize your Family Life. De  Family Organizer community is de plek om samen met andere moeders te leren en ervaringen te delen van het chaotische gezinsleven. Het programma helpt jou met plezier naar een georganiseerder gezinsleven.  

Moeder met een missie

Hoi! Ik ben Arienke, ik ben het gezicht achter de Family Organizer. Ik houd ontzettend van leuke dingen ondernemen met mijn gezin, zelfstandig ondernemen en mooie plannen in de praktijk brengen. Ik heb de Family Organizer opgericht om andere moeders te inspireren en coachen ook hun gezinsdromen waar te maken en niet ten onder te gaan in een chaotisch gezinsleven en huishouden.

Ooit ben ik gestart voor de klas als juf. Ik vind de gezelligheid van school en kinderen nog steeds heerlijk, maar ik kom beter uit de verf als moeder,  gezinsmanager en thuisonderwijzer 🙂 In de loop van de jaren heb ik me laten omscholen tot professional organizer. De persoonlijke ervaring voor mijn bedrijf komt uit mijn eigen gezin met 7 kinderen. Ik heb een voorliefde voor dromen, plannen maken, organiseren en afvinken, en combineer dat met een goede dosis betrokkenheid, aandacht en gezelligheid.


>>> Wil je ons gezin volgen? Check mijn Instagram en krijg een inkijkje in het gewone alledaagse leven van een reizend thuisonderwijsgezin met 7 kinderen 😊

Jouw kernkwaliteit is je positieve instelling en die komt helemaal terug in de Family Organizer. Je zoekt altijd naar het positieve in een negatieve situatie, een werkbare oplossing voor een situatie die wellicht helemaal onwerkbaar lijkt. Je hebt een talent om mensen zich zo waardevol te laten voelen!
Inge van Breda - mama van 5
Eigen stijl
Arienke, je hebt een gave hebt om mensen te inspireren! Dat komt door je kwetsbaarheid, authenticiteit en creatieve ideeën, niet meegaan met de massa, en dat ook op een pure manier delen met anderen. Je trekt mensen aan en weet ze aan je te binden, omdat je iets van inspiratie brengt in het leven van anderen.
Marieke - mama van 3

Sterke kanten

Wat een bemoediging. Ik loop soms zo tegen de moeilijke kanten van mezelf aan – die mijn dagelijks leven heel erg beïnvloeden. Om dan door de Family Organizer weer herinnerd te worden aan mijn sterke kanten is echt leuk. Ook leer ik om gas terug te nemen met andere dingen.
Nynke - mama van 3

Je eigen gezin ook beter organiseren?

Start met de training Organize your Family Life!